Ett bra hundfoder är mycket värt

Visste du att Tasty hundfoder har tillverkats och funnits på den svenska marknaden i över 35 år? Från början var det ett foder för lite överviktiga hundar. Med tiden har vi lyssnat till våra kunders önskemål och utvecklat fodret. Arbetar din hund hårt väljer du Tasty Energi vid arbete och Tasty Standard vid vila, vilket är en perfekt kombination om din hund arbetar hårt vissa tider under året. Alla foder är fria från färgämnen, konserveringsmedel och smaktillsatser. Ett bra foder är mycket värt – det kan många av våra kunder bekräfta! Tasty är med andra ord – det naturliga valet!

Direktförsäljning gör att vi kan erbjuda ett svenskt hundfoder av hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

  • Bra prestation och återhämtning.
  • Blank och fin i pälsen.
  • Fast och fin i magen.

Kriterierna på ett bra hundfoder är lätta att känna igen, men också kostsamma. När vi gjorde Tasty tänkte vi både på hunden och husse och matte. Målet var ett erbjuda ett energi- och proteinrikt svenskt torrfoder som faktiskt smakar mer än det kostar. Hemligheten heter direktförsäljning. Genom att kapa mellanleden och leverera direkt till hundägaren utan andra intressenter än jakt- och hundklubbar kan vi pressa priserna utan att tumma på kvaliteten. Det är därför du inte hittar Tasty i butiken. Däremot går det alldeles utmärkt att beställa här på nätet. Både till din egna hund och till jaktlaget eller din klubb.

Producent/tillverkning

Fodret tillverkas av Arona Foderfabrik i småländska Sommen. Arona har tillverkat foder i över 40 år. Deras kvalitetsmedvetande kombinerat med lång produktionserfarenhet och bra nät av råvaruleverantörer borgar för att du får en produkt som är bra för din hund.